0.5 C
Rapla
Neljapäev, 22 veebr. 2024
RSNoor Märjamaa korvpallur siirdus mängima Itaaliasse

Noor Märjamaa korvpallur siirdus mängima Itaaliasse

BC Raplamaa üks põhimängijatest 14-aastane Joonas Riismaa (193 cm) kuulub alates algavast hooajast Siena Mens Sana Basket 1871 noortemeeskonda. Joonase senine koduklubi BC Raplamaa (treener Kalle Kollin) võttis eelmisel hooajal mis võtta andis – esikoht Euroopa Noorte Korvpalliliiga (EYBL) U14 vanuses, sama vanuseklassi Eesti meister ja karikavõitja. Talendika noorkorvpalluri uue koduklubi näol on tegemist Itaalia ühe edukaima korvpalliklubiga, mille auhinnakapis on muuhulgas kaheksa riigi meistritiitlit. Klubi esindusmeeskond kuulub riigi tugevuselt teise liigasse Seria A2. Sama klubi värvides tuli hooajal 2012/2013 Itaalia meistriks Eesti parim korvpallur Kristjan Kangur. Riismaa sõlmis Itaalia võistkonnaga lepingu neljaks aastaks võimalusega seda veel kahe aasta võrra pikendada. Kevadel lõpetas ta seitsmenda klassi ning läheb Itaalias kaheksandasse klassi. Õppetöö kõrvalt saab seal kaks korda päevas trenni teha.

Raplamaa Sõnumid / foto: Siim Solman
Loe pikemalt 31. augusti Raplamaa Sõnumitest

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused