2.2 C
Rapla
Esmaspäev, 4 märts 2024
RSKarikafinaalis kaotus, kuid liiga jätkub võidulainel

Karikafinaalis kaotus, kuid liiga jätkub võidulainel

Viimase nädala jooksul on Raplamaa jalgpallikooli esindusmeeskond pidanud kaks üliolulist kohtumist.

Esmalt tuli kolmapäeval, 21. septembril Väikeste karikavõistluste finaalis vastu võtta 3:6 kaotus Tartu FC Merkuurilt. Mäng oli eriline seetõttu, et see toimus A le Coq Arenal. Nädala teises kohtumises võeti Rapla ühisgümnaasiumi staadionil 6:0 võit JK Kernu Kadaka üle. Kuna samal ajal kaotas FC Nõmme United II 2:1 Pärnu JK Vaprusele, tõstis see Raplamaa JK tabeliliidriks.
Väikeste karikavõistluste finaal oli mängijatele eriline, sest paljud neist said esmakordse kogemuse mängida A le Coq Arenal. See võimalus avanes tänu järjest teenitud võitudele Väikese karikasarja ringides. Juba enne kohtumist oli selge, et Merkuuri puhul on tegemist favoriidiga. Nad võitsid sama karika ka 2015. aastal ning on parajasti teise liiga ida- ja lõunatsooni liidrid.

Siim Jõgis / foto: Siim Solman
Loe pikemalt 28. septembri Raplamaa Sõnumitest

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused