-11.4 C
Rapla
Kolmapäev, 8 dets. 2021

Ettevõtlusnädala esimeste päevade vastu oli huvi suur

Esmaspäeval sai alguse Raplamaa ettevõtlusnädal. Esimene päev oli pühendatud alustavatele ja juba tegutsevatele Raplamaa ettevõtjatele, teine maakonna aktiivsetele noortele.

Esmaspäeval alustati traditsiooniliste üritustega. Toimus ettevõtjate infopäev mitme esinejaga. Päeva alustas Raplamaa Arendus- ja Ettevõtluskeskuse juhataja Janek Kadarik, kes rääkis EAS-i starditoetustest. Jätkas Raplamaa Partnerluskogu aseesimees Jaak Vitsur, kes tutvustas kuulajatele Leaderi ettevõtlusmeetmeid. Kohal oli veel Eesti Töötukassa ettevõtlustoetuse osakonna peaspetsialist Kerli Kaljuvee, kelle ettekanne oli ettevõtluse alustamise toetustest. Külalised Patendiametist tutvustasid intellektuaalomandit, leiutisi, kaubamärke ning tööstusdisaini lahendusi.

Mariliis Vest / foto: Siim Solman
Loe pikemalt 5. oktoobri Raplamaa Sõnumitest

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,159JälgijatFollow

Viimased uudised