3.3 C
Rapla
Kolmapäev, 29 sept. 2021

Kehtna künnivõistlused meelitasid kohale viis tuhat külastajat

Nädalavahetusel panid põllumehed masinatele tuurid sisse ning võristasid Kehtna poole – seal viidi läbi sügisene rasketehnika suurüritus Tehnika Teeviit ja Eesti künnimeistrivõistlused 2016.

Järjestikku teist aasta koguneti (raske)tehnikaga just Kehtna põldudele. Kahel päeval, reedel ja laupäeval, viidi läbi mitu võistlust ning Tehnika Teeviit. Eesmärk oli tutvustada rasketehnikat ja näidata seda liikumises. Peakorraldajad olid MTÜ Eesti Künniselts, MTÜ Kaspar Järvala Künniklubi ning Kehtna Kutsehariduskeskus. Eelmisel aastal nappis osalejaid, aga sel korral oli neid kordades rohkem. Ületati ka pealtvaatajate rekord – kahe päeva jooksul külastas Kehtnat ca 5000 inimest.

Mariliis Vest / foto: Siim Solman
Loe pikemalt 5. oktoobri Raplamaa Sõnumitest

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,159JälgijatFollow

Viimased uudised