17.2 C
Rapla
Kolmapäev, 27 sept. 2023
RSMinna Sahver OÜ soovib siseneda välisturule

Minna Sahver OÜ soovib siseneda välisturule

Käsitöömarmelaadikommide tootja Minna Sahver OÜ soetas tootmisruumidesse uued seadmed ja masinad, mis aitavad kasvatada tootmismahtusid ning sellega siseneda välisturule.

Investeering hõlmab erinevaid masinaid, mis tootmise jaoks soetati, ning mööblit. Näiteks laoruumi pandi seniste euroaluste asemel üles kahe tuhande euro eest korralikud metallist riiulid, kuhu mahub kordades rohkem kommikotte. Ettevõtte eestvedaja Siret Elmi ütles, et tunduvalt lihtsustas tööd uuena soetatud nõudepesumasin, mis oli tema arvates ka kõige vajalikum seade. Varem pesti sadu marmelaadivorme käsitsi, mis oli naise sõnul väga suur töö. Kuna vorme on kogu aeg juurde tulnud ja nende hulk kasvab veelgi, võttis käsitsi töö terve päeva.

Mariliis Vest / foto: Siim Solman
Loe pikemalt 19. oktoobri Raplamaa Sõnumitest

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused