spot_img
3.8 C
Rapla
Kolmapäev, 22 märts 2023
ArtikkelKohapärimuse kursusel uuriti nii kodukülade pärimuspaiku kui ka kummitusi ja ufosid

Kohapärimuse kursusel uuriti nii kodukülade pärimuspaiku kui ka kummitusi ja ufosid

15. oktoobril oli Rapla keskraamatukogus kõigile avatud kohapärimuse sügisseminar, kus Raplas kohapärimuse kursusel osalenud esitlesid kursuse käigus kogutud üle kogu Eesti asunud huvipiirkondade kohapärimust.

MTÜ Eesti Kohapärimuse Keskus korraldatud kursusel osales kokku 22 inimest Raplamaalt, Harjumaalt, Lääne-Virumaalt, Tartumaalt, Järvamaalt ja Läänemaalt. Kooskäinute hulgas oli õpetajaid, kultuuritöötajaid, ametnikke, teadlasi, ettevõtjaid ja giide, kes kogusid ajaloolase Jüri Metssalu juhendamisel teadmisi.

Haldi Ellam / foto:  Jüri Metssalu
Loe pikemalt 26. oktoobri Raplamaa Sõnumitest

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused