4.4 C
Rapla
Esmaspäev, 3 okt. 2022
spot_imgspot_img

Liikluskomisjon edastab maanteeametile maakonna ohtlikud kohad

Rapla maakondlik liikluskomisjon edastab lähiajal maanteeametile pingerea kolmest maakonna ohtlikumast liiklussõlmest. Need on Hageri ristmik, Rapla kõnnitee pikendus Maxima poe juurest Märjamaa ringristmikuni ja kergliiklustee rajamine Juuru alevikku. Maanteeameti programmist on Raplamaale ette nähtud 63 500 eurot.

Rapla maavalitsuse ühistranspordi peaspetsialist Raivo Kont-Kontson ütles, et summa ei ole küll suur, kuid aitab siiski liiklusohtlikke olukordi leevendada. Ohtlike paikade kaardistamise töö tegid ära kohalikud omavalitsused ning nendelt laekus liikluskomisjonile üheksa taotlust. Kolm neist pandi pingeritta, kuid maanteeametile edestatakse ka ülejäänud kuus.
Kõige kõrgema koha selles pingereas sai Hageri ristmik. Kont-Kontson selgitas, et praegu on see korrastamata ning meenutab külaväljakut, mitte ristmikku.
Teisele positsioonile paigutati kõnnitee rajamine Raplasse algusega Maxima kaupluse juurest kuni Märjamaa ringristmikuni.

Siim Jõgis / foto: Siim Solman
Loe pikemalt 23. novembri Raplamaa Sõnumitest

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised