1.1 C
Rapla
Pühapäev, 25 veebr. 2024
RSNaine viibis Konsumi tualettruumis ligi tund aega luku taga

Naine viibis Konsumi tualettruumis ligi tund aega luku taga

Konsumi avalik tualettruum on Rapla kesklinnas üks väheseid, mida saab tasuta ja kuni hiliste õhtutundideni kasutada. 26. novembril leidis selles tualettruumis aga aset kahetsusväärne juhtum, kui naisterahvas jäi natuke vähem kui tunniks ajaks tualettruumi nelja seina vahele luku taha.

Tallinnas elav 66-aastane naine (isik toimetusele teada) selgitab ajakirjanikule, et on Rapla Konsumi avaliku tualettruumi sage kasutaja. „Tulen Tallinnast, hommikukohv on joodud ning enne oma kohtumisele minekut külastan avalikku tualettruumi,“ kirjeldab naine. Nii ka saatuslikul 26. novembril.
Naine sisenes tualettruumi ja lukustas ukse. Üsna pea sai aga selgeks, et tema päev tavapäraselt ei jätku, kuna WC uks ei lasknud ennast enam avada. „Koputasin kõvasti, üsna varsti küsiti, mis juhtus,“ kirjeldab naine seda, mis edasi toimus.

Stina Andok/ foto: Siim Solman
Loe pikemalt 7. detsembri Raplamaa Sõnumitest

1 kommentaar

Subscribe
Notify of
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused