-0.3 C
Rapla
Teisipäev, 27 veebr. 2024
RSMärjamaa töömess tõi kokku üle kahesaja külastaja

Märjamaa töömess tõi kokku üle kahesaja külastaja

Märjamaa töömess võimaldas kohalikel tööandjatel ja töötutel suhelda silmast silma. Mess peeti Märjamaa rahvamajas neljapäeval, 13. aprillil ning kohal oli 22 ettevõtet, kes nii alaliselt kui ka hooajatöödele omale abikäsi otsisid.

Hinnanguliselt käis messilt läbi kakssada tööotsijat. Nende seas ka keskkooliõpilased, kes otsisid tegevust suveks.
Neljapäevase messi korraldas töötukassa koostöös Märjamaa vallavalitsusega ning see kestis kolm tundi. Ürituse idee oli lihtne – viia kokku nõudlus ja pakkumine ehk kohalikud ettevõtjad ja töötud või lihtsalt inimesed, kes otsisid ametialaselt uusi võimalusi. Messi külastajatest moodustasid nemad umbes poole ning ülejäänud olid töötukassas arvel olevad töötud. Kõigi huviliste jaoks oli pakkumisel ligikaudu 120 töökohta. Suurematest ettevõtetest olid esindatud O-I Production Estonia AS, Saarioinen Eesti OÜ, Timberstone Ehitus OÜ, Hilding Anders Baltic AS koos oma kaubamärgiga Sleepwell ning Coop Eesti.
Messi eesmärk oli luua esmaseid kontakte ettevõtjate ja tööotsijate vahel

Siim Jõgis / foto: Siim Solman
Loe pikemalt 19. aprilli Raplamaa Sõnumitest

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused