spot_img
-1.7 C
Rapla
Reede, 3 veebr. 2023
spot_imgspot_img
spot_img
RSRapla kirikumuusika festival pärjati Euroopa kvaliteedimärgisega

Rapla kirikumuusika festival pärjati Euroopa kvaliteedimärgisega

Eilsel Euroopa päeval tunnustasid kultuuriminister Indrek Saar ja Euroopa Komisjoni Eesti esinduse juht Keit Kasemets 17 Eesti festivali, mis pälvisid Euroopa 2017.-2018. aasta festivalide kvaliteedimärgise. Teiste hulgas pälvis kvaliteedimärgi Rapla kirikumuusika festival.

EFFE (Europe for Festivals, Festivals for Europe) kvaliteedimärgis antakse innovaatilistele festivalidele, et neid ka rahvusvaheliselt tunnustada ja tutvustada. Välja valiti festivalid, mis paistsid silma kunstilise kvaliteedi ja innovaatilisusega ning osalevad kohaliku kogukonna arengus, olles samas rahvusvahelise väljavaatega.

Helerin Väronen  / foto: Siim Solman
Loe pikemalt 10. mai Raplamaa Sõnumitest

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused