12.2 C
Rapla
Neljapäev, 20 juuni 2024
PersoonKaiu valla spordihing Aivo Sildvee

Kaiu valla spordihing Aivo Sildvee

 

Kui Kaiu piirkonnas saab teoks mõni spordisündmus, võib olla üsna veendunud, et sellega on seotud Aivo Sildvee (65). Kunagine Kaiu kooli direktor on juba viimased kuusteist aastat vedanud spordielu Kaius ja kaasa aidanud Rapla maakonna ning kohati üle-eestiliste sündmuste läbiviimisel.

Igal ajahetkel on rohkem kui tõenäoline, et tal on käsil vähemalt kahe ürituse planeerimine. Ise ütleb ta, et tema töö on enamjaolt inimestega suhtlemine. Sildvee lahke olek ja rõõmsameelsus muudavad selle hõlpsaks.
Kui keegi tuleb lagedale mõne ettepanekuga, ta enda sõnul naljalt sellele “ei” ei ütle. Siis peab midagi ikka väga sandisti olema. Põhitöökoht on tal Kaiu vallavalitsuses, kus tema ametinimetus on spordi- ja tervisedenduse spetsialist, mis tähendab, et ta vastutab spordi-, vabaaja- ja kultuurivaldkonna eest. Kuimetsa spordihoone, Kaiu saun ja jõusaal, Kabli puhkebaas – kõigil neil tuleb aktiivselt pilku peal hoida. Praegu on tal küll puhkus, kuid siiski oli ta valmis Raplamaa Sõnumeid oma kontoris võõrustama.
Kuigi Sildvee viimased aastakümned on tihedalt olnud seotud Kaiuga, on ta tegelikult pärit Harjumaalt. Üles kasvas ning koolis käis ta Kernu vallas Ruila külas, pisut praegusest Raplamaa piirist põhja pool. Seal sai alguse ka tema kiindumus spordi vastu.

Pikemalt loe 26.07 Raplamaa Sõnumitest

Siim Jõgis / foto: Siim Solman