18.8 C
Rapla
Laupäev, 2 juuli 2022
spot_imgspot_img

FOTOD: Varbola puu vigursaagimised on valmis

Tekst ja fotod Piret Linnamägi.

Juba nädala algusest undavad Varbola maalinnuses saed. Kujusid valmib linnusele nagu võluväel. Ühtekokku vormivad puust kujusid kolmkümmend kunstnikku üle Eesti ja välisriikide. Kulminatsioon saabub pühapäeval, mil valminud tööd oksjonile lähevad . Laupäeval ja pühapäeval saetakse kujusid ka aja peale ja see on üks tõmbenumbreid juba kolmandat aastat. Pühapäeval kell13.00 on XXI puupäevade ametlik lõpetamine, kuid pärast seda on kultuuriprogramm ja üles astuvad meie maakonna lauljad Birgit Sarrap ja Peter Põder oma bändidega. Seejärel leiavad puukujud oksjoni näol omale uued omanikud.

 

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised