23.3 C
Rapla
Esmaspäev, 22 juuli 2024
RSROL-i juhiks valiti aseesimehena jätkav Elari Hiis

ROL-i juhiks valiti aseesimehena jätkav Elari Hiis

Siim Jõgis / foto: Siim Solman.

Pärast Raplamaa Omavalitsuste Liidu juhatuse endise esimehe Margus Jaansoni taandumist on ROL-i juhtinud senine aseesimees Elari Hiis. Neljapäeval, 31. augustil toimunud omavalitsuste liidu täiskogu istungil otsustati ühehäälselt pikendada Hiisi volitusi kuni järgmise täiskogu koosseisu selgumiseni.
See võib aega võtta kuni detsembri keskpaigani, aga võib selgeks saada ka varem. Kõik sõltub sellest, kui kiiresti jõuavad neli allesjäävat valda pärast kohalike omavalitsuste valimisi nimetada oma esindajad ROL-i juhatusse. Neljapäevasel istungil oli arutluse all ka variant, et Elari Hiisile võiks anda järelejäänud ajaks ROL-i esimehe ametikoha. See siiski toetust ei leidnud. Täiskogu otsustas, et seda ei tehta ning nii juhib Käru vallavanem Hiis omavalitsuste liitu aseesimehena.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare