spot_img
2.2 C
Rapla
Esmaspäev, 6 veebr. 2023
spot_imgspot_img
spot_img
RSMärjamaa vallavolikogu esimehena jätkab Urmas Kristal

Märjamaa vallavolikogu esimehena jätkab Urmas Kristal

Stina Andok / foto: Siim Solman

Neljapäeval 26. oktoobril kogunes Märjamaa vallavolikogu esimesele istungile uues koosseisus, et valida endi seast volikogu esimees, aseesimehed ja kuulata ära vallavalitsuste lahkumispalve.

Volikogu 21 liikmest osales esimesel istungil 20. Volikogu esimeheks esitati ainsa kandidaadina Urmas Kristal, kes pälvis 16 poolthäält. Kristal oli Märjamaa vallavolikogu esimees ka eelmises volikogu koosseisus. Volikogu aseesimeesteks valiti Teet Tomson 17 poolthäälega ja Meelis Välis 19 poolthäälega.
Märjamaa vallavanem Villu Karu ja Vigala vallavanem Priit Kärsna kandsid ette vallavalitsuste lahkumispalved. Mõlemad vallavalitsused jätkavad oma ülesannete täitmist kuni uue valitsuse ametisse kinnitamiseni.

 

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused