spot_img
-0.1 C
Rapla
Neljapäev, 2 veebr. 2023
spot_imgspot_img
spot_img
RSKehtna vallavolikogu esimees on Järvakandist

Kehtna vallavolikogu esimees on Järvakandist

Tõnis Tõnisson / foto: Siim Solman.

Neljapäeval kogunes Järvakandit ja Kehtnat üheks vallaks liitev vallavolikogu esimesele istungile. Koguneti Kehtna vallamajja. Päevakorras oli kolm küsimust, mis lahendati peaaegu üldises üksmeeles vähem kui tunni ajaga.
Volikogu esimeheks valiti kahe vastuhäälega Peeter Kustmann Keskerakonna nimekirjast ning aseesimeheks sai kõigi volikogu liikmete üksmeelsel toel Allar Läll valimisliidust Avatult ja Ausalt. Seejärel esitasid kaks vallavalitsust, nii Kehtna kui ka Järvakandi, volikogule tagasiastumise avaldused, mis ka vastu võeti.
Järgmine istung, kus valitakse ühinenud omavalitsusele vallavanem, moodustatakse vallavalitsus ja ka volikogu komisjonid, tuleb Kehtna vallamajas kokku 1. novembril.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused