25 C
Rapla
Reede, 1 juuli 2022
spot_imgspot_img

Payless Rapla peab oma järgmise kodumängu juba täna õhtul

Rapla KK / foto: Siim Solman.

Naiste Korvpalli Meistriliiga kannab tänavu uue suurtoetaja OlyBeti nime. Liigas mängitakse kahes tugevusgrupis – kõrgemas divisjonis on 3 ja teises divisjonis 12 naiskonda. Rapla naiskond mängib sel hooajal teises divisjonis. Läbi play-off mängude on aga Eesti meistriks võimalik tulla ka hooaega madalamas divisjonis alustanud naiskonnal.
Siiani on Payless Rapla naiskond pidanud kolm kohtumist. Kodus kohtuti esimeses hooaja kodumängus eelmise aasta alagrupi kaaslase Pärnuga, keda võideti 62:47. Esimeses välismängus alistati tasavägises mängus Keila Korvpallikooli naiskond 61:59 ning möödunud kolmapäeval võideti kodusaalis tugev Tähtvere 60:54.

Järgmine mäng toimub juba homme, 8. novembril, kell 18:30 Sadolini Spordihoones, kui vastamisi minnakse Eesti Maaülikooli naiskonnaga.

Lisaks Eesti Meistrivõistlustel osalemisele tagas FCR Media/Rapla KK naiskonna eelmise hooaja karikavõistluste teine koht Payless Rapla naiskonnale pääsu 2017/2018 hooaja karikavõistluste poolfinaali, kus minnakse vastamisi G4S Noorteliiga neidudega.

2017/2018 hooajal kuuluvad Rapla Korvpallinaiskonda Kaia Milling, Kerli Haas, Kadri Kruusimägi, Karin Lipstuhl, Kristel Viljus, Kaari Kamp, Reelika Laes, Kätlin Murre, Katarina Tamm, Brit Aller, Kristin Runnel, Laura Tamm, Tiina Traumann, Erle Jaanus, Berit Reinu, Merily Parko ning Merlin Siimsalu. Treeneriks on Tiiu Kosk.

spot_img
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised