9.1 C
Rapla
Pühapäev, 26 sept. 2021

Rapla vallavolikogu määras vallavalitsuse ja ROL-i liikmed

Katri Reinsalu.

Neljapäeva õhtul toimunud Rapla vallavolikogu istungil kinnitati vallavalitsuse liikmed ning määrati Raplamaa Omavalitsuste Liidu (ROL) koosseisu esindajad.
Kinnitatud struktuuri järgi peaks vallavalitsus koosnema seitsmest liikmest. Nagu vallavanem Piret Minn ka varem on ütelnud, ei suudeta tõenäoliselt kõiki kohti üleminekuperioodiks täita. Uuest aastast alustab tööd uus Rapla vald kui asutus ning see tähendab ka uue vallavalitsuse määramist.
Hetkel on seitsmest kohast täidetud neli. Vallavalitsusse kuuluvad Piret Minn (vallavanem), Meelis Mägi (majandusvaldkond), Küllike Orul (rahandusvaldkond) ja Anne Leht (Raikküla piirkond).
Esindamata on seega hetkel haridus, kultuur ja sotsiaalvaldkond ning Kaiu ja Juuru piirkond.
Muuhulgas valis volikogu oma esindajad ROL-i koosseisu. Mitte kuigi suure üllatusena asub volikogu esindama volikogu esimees Rene Kokk. Tema asendaja on Tarmo Lukk. Vallavalitsust esindab aga vallavanem Piret Minn, kelle asendajaks määrati Meelis Mägi.
Uuendusena valib iga vald ka ROL-i juhatusse ühe liikme. Selline muudatus tehti ROL-i põhikirjas tagamaks, et juhatuses oleksid kõik neli valda esindatud. Rapla volikogu otsustas juhatusse määrata Piret Minni.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,159JälgijatFollow

Viimased uudised