-0.1 C
Rapla
Esmaspäev, 17 jaan. 2022

Viis visatud väravat ei päästnud Rapla naiskonda kaotusest

Siim Jõgis / foto: Siim Solman.

Kaitseliidu Rapla maleva naiskond jätkas Eesti liigas resultatiivset mängu, kuid pidi taas tunnistama vastaste paremust. Ise visati SK LINK/Saku vastu küll viis väravat, kuid endale lasti visata kaks korda rohkem ehk kümme.
Kohtumine toimus pühapäeval, 17. detsembril Sadolini spordihoones ning tegemist oli Kaitseliidu Rapla maleva jaoks viienda kaotusega sel hooajal. Nelja klubiga meistriliigas ollakse seega neljandal kohal.
Enne pühapäevast kohtumist võis aimata, et vastased on tugevamad. Samad naiskonnad läksid vastamisi ka 29. oktoobril ning toona võitis SK LINK/Saku 11:0. Seekordne vastasseis kujunes siiski vähem ühepoolseks. Kodupubliku toel suutis Rapla naiskond luua võimalusi ning visata ilusaid väravaid.
Kohtumine algas võrdselt, kuid peagi said külalised kätte veenva eduseisu. Viigiseis 0:0 püsis tablool pisut vähem kui kaheksa minutit. Kui mängitud oli 7 minutit ja 46 sekundit, asusid külalised 0:1 juhtima. Järelejäänud kaheteist minuti jooksul kuni esimese kolmandiku lõpuni viskasid SK LINK/Saku mängijad veel neli väravat ning seega võideti esimene kolmandik 0:5. Sealt edasi tekkisid rõõmsamad noodid ka Rapla naiskonna mängu.
Kohe teise kolmandiku alguses saadi kirja oma esimene värav. Mängitud oli kõigest seitse sekundit, kui värava sai kirja Tiiu Varik. Eeltöö tegi Kristi Toomla. Edasi võiski näha küllalt võrdset mängu. Nelja-viieväravaline vahe püsis kuni kohtumise lõpuni.
Teisel kolmandikul suutis Kaitseliidu Rapla maleva naiskond visata veel ühe värava ning teha seisuks 2:7. Selle autor oli Kaire Kranich. Tegemist oli väga ilusa tabamusega, võimalik, et üldse selle kohtumise kõige ilusamaga. Kranich saatis palli teele peaaegu poolelt väljakult ning see jõudis vastaste väravavahi selja taha ühegi rikošetita.
Viimasele kolmandikule mindi vastu seisul 2:8 külaliste kasuks. Kodunaiskonna õnneks algas see sarnaselt teisega – väravaga. Kui kolmandast kolmandikust oli mängitud 39 sekundit, vähendas Mary Penteri värav vahe 3:8 peale. Sel hetkel ei kahelnud kohtumise võitjas tõenäoliselt enam keegi, kuid ometi jätkasid Rapla naiskonna mängijad pingutamist. Kuigi kokkuvõttes võeti vastu 5:10 kaotus, võideti viimane kolmandik skooriga 3:2. Nende kaks viimast väravat viskasid Kristi Toomla ja Tiiu Varik. Mõlemale tabamusele andis resultatiivse söödu Taagi Tellus.
Viie vooru järel on Kaitseliidu Rapla maleva naiskond kogunud ühe punkti, visanud ise 18 väravat ning lasknud endale visata 53.

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised