spot_img
-12.3 C
Rapla
Pühapäev, 5 veebr. 2023
spot_imgspot_img
spot_img
RSMärjamaa valla kaasava eelarve menetlus on peatatud

Märjamaa valla kaasava eelarve menetlus on peatatud

Stina Andok

Kuna Märjamaa vallas esitati vaie, on kaasava eelarve menetlus peatatud kuni vaide lahendamiseni.
Vaie esitati Märjamaa vallavalitsuse 6. detsembri korralduse number 959 „Märjamaa valla 2018. aasta kaasava eelarve ettepanekute rahvahääletusele suunamine“ kohta. Märjamaa abivallavanem Triin Matsalu kinnitas, et kaasava eelarve menetlus on peatatud ja küsimust on arutatud ka Märjamaa vallavalitsuse istungil. Detsembrikuu lõpus toimunud istungi protokollist selgub, et vaide esitaja on teinud ettepaneku kohtuda vallavalitsuse liikmete ja kaasava eelarve komisjoni liikmetega. Istungil otsustati vaide esitajaga kohtuda järgmise nädala neljapäeval, 11. jaanuaril.
Matsalu selgitas, et vaie on esitatud seoses ühe projektiga, mis ei pääsenud rahvahääletusele. „Täpsemalt hetkel vaide sisu avada ei saa,“ ütles Matsalu.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused