12.7 C
Rapla
Pühapäev, 24 sept. 2023
RSKadi võimlejad on hoos

Kadi võimlejad on hoos

Karin Moisar / foto: Alma Linder.

Jaanuari lõpus osalesid Kadi võimlejad Pärnus rahvusvahelisel tantsuvõistlusel Happy Dancers Baltic Cup 2018. Juuniorklassi kuuluvad võimlejad Gertrud Vesinurm, Natali Agu, Lisbet Lillemägi, Jazmin Elizabeth Karp, Minna Mari Ambur ja Gerda Saks tõid koju jazz-kategooria hõbemedali. Eduka kava autorid on Kadi Saks ja Gerda Saks.
2. veebruaril toimus Koolitantsu Raplamaa ja Järvamaa eelvoor. Selle aasta Koolitants teeb tantsulised kingitused Eestile, tähistades nii EV 100 juubeliaastat. Kadi võimlejad osalesid kahe tantsuga laste tantsu kategoorias ja kahe tantsuga jazz-tantsu kategoorias. Valtu põhikooli väikeste Sipsikute kava „Kingitus” pääses Koolitantsu finaali. Žürii südame võitsid Päikeriin Valinu, Annabel Altvälja, Ketter Silt, Rosemary Rückenberg, Maribel Laidmets, Keit Küla, Gerda Israel, Kaisa Linder, Merit Mia Seemer, Säde Lii Seemer ja Liis Kuusemäe.
Žürii sõnul jäi neile silma rõõm, millega lapsed laval olid. Koreograafia poole pealt toodi välja väga hea idee ning põnev inimpillide kasutamine. Nende hinnangul on kava suurepärane kingitus Eestile, sest on ju Sipsik täitsa meie oma.
Treener Kadi Saks jäi oma võimlejatega väga rahule, sest oli see ju paljudele esimene kord astuda suurel laval võistlustulle. Suurt tuge leiab treener lastevanematelt. Ka vahvad Sipsiku kostüümid on valminud tänu emade nobedatele näppudele. Sipsikutele saab taas kaasa elada märtsis EKSL-i võimlemisfestivalil Raplas ning aprillis Paides Koolitantsu finaalis.

 

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused