7.7 C
Rapla
Reede, 29 märts 2024
RSOtsin kodu

Otsin kodu

Gabriel Vodolaztšenko

Vana-Vigalas Gabrieli loomade elu nimelises erahoiukodus ootab päris oma kodu imeilus hõbehallitriibuline kassiproua Amelie.
Amelie on leitud 2017. aastal Vaost, kus ta elas poe taga võsas. Leidmise hetkel kasvatas ta koos teise emase kassi Amandaga 5-pealist pesakonda kassipoegi. Ei olnudki aru saada, millised pojad olid kelle omad, nii said Amelie ja Amanda koos oma järeltulijatega toredaks koondnimetuseks “Vao kärgpere”.
Gabrieli juures hoiukodus said pojad turvaliselt suureks kasva­tatud ja praeguseks on nad kõik endale oma pered leidnud. Kassiemad aga ootavad ikka veel.
Amelie täpne vanus pole teada, kuid tõenäoliselt on ta nooremas keskeas. Tal on pikakarvaline kasukas, mis vajab kindlasti regulaarset harjamist. Teiste kassidega saab ta hästi läbi, kuid inimesega suheldes on ta veel pisut häbelik. Amelie vajab rahulikku peret, kes on valmis talle aega andma ja temaga kannatlik olema ega oota, et kiisu kohe sülle roniks. Paitamist ja hellitusi armastab Amelie küll ja vastab sellele ka tänuliku nurruga, aga selleks tuleb talle rahulikult läheneda. Väga väikeste lastega perre ei pruugi kiisu sobida, sest kõvemad helid ja järsud liigutused võivad talle stressi tekitada.
Amelie on saanud parasiiditõrje, ta on vaktsineeritud, steriliseeritud ja kiibistatud. Kui soovid talle kodu pakkuda, helista numbril 53608506 või kirjuta [email protected]. Ole valmis, et enne kassi loovutamist saadetakse sulle ankeet kassipidamist puudutavate küsimustega või küsitletakse sind telefoni teel – Gabrieli hoiukodu eesmärk on nimelt leida igale kassile täpselt sobiv kodu ning vältida olukorda, et kassid uuesti tänavale satuvad.
Kui sul ei ole võimalik kassi võtta, kuid sooviksid siiski kuidagi aidata, saad oma abi pakkuda kui kirjutad hoiukodu e-posti [email protected]
Gabrieli loomade elu hoiukodu on alati tänulik igasuguse abi eest.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare