15.5 C
Rapla
Pühapäev, 21 juuli 2024
RSKaiu kooli õpilased riputasid lakke sada maja

Kaiu kooli õpilased riputasid lakke sada maja

Siim Jõgis / foto: Siim Solman.

Kaiu põhikooli õpilased ja õpetajad tähistasid Eesti vabariigi sajandat sünnipäeva majade õmblemisega. Kooli fuajeesse riputati kokku sada väikest majakest.
Sellise idee peale tuli kunstiõpetuse õpetaja ja kunstiringi juhendaja Kaia Saaremets. Väikesed õmmeldud majakesed jäävad Kaiu koolimaja laes vabariigi aastapäeva tähistama järgmise nädalani ja võib-olla kauemgi. Majakestega kaasneb ka ilus sõnum: “Kaiu kooli õpilased ja õpetajad kingivad Eestile 100 kodu, et iga laps meie riigis tunneks end hoituna ja turvaliselt. Minu kodu on minu kindlus!”
Käsitööõpetaja Tiina Heinleht rääkis, et need majad õmblesid valmis 6.-8. klassi tüdrukud ja käsitööhuvilised õpetajad. Kokku võttis majakeste õmblemine aega kaks nädalat. Mis saab majakestest edasi, kui riigi suur sünnipäev läbi saab? Õpetaja Heinleht ütles, et teoreetiliselt võiks igale õpilasele ühe maja kinkida, kuid kindel see veel pole.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare