18.3 C
Rapla
Neljapäev, 19 mai 2022

FOTOD: Kehtna vallas, Palasi külas põles elumaja maha.

fotod: Siim Solman.

25. veebruaril kell 21.25 said päästjad väljakutse Kehtna valda Palasi külla, kus teataja sõnul põles lausleegiga kahekordne puumaja. Päästjate saabudes oli elumaja teine korrus leekides. Suitsusukelduslülid sisenesid hoonesse ning alustasid kustutustöödega. Põlengule pandi piir kell 00.18. Edasi jätkakti järelkustutustöödega ning tulekahju kustutati 26. veebruaril kell 7.06. Maja hävis tules. Tulekahju tekkepõhjus on selgitamisel. Tulekahjust andis majas viibinud omanikule teada suitsuandur. Sündmusele reageerisid päästemeeskonnad Raplast, Kohilast, Türilt, Vändrast ning Kehtna ja Lokuta vabatahtlikud päästjad.

 

« kohta 8 »

 

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised