14.9 C
Rapla
Kolmapäev, 19 juuni 2024
RSLaupäeval valiti Miss Raplamaa 2018

Laupäeval valiti Miss Raplamaa 2018

Katri  Reinsalu / foto: Rauno Vahtre.

Möödunud detsembris eelvooruga käima lükatud missikarussell jõudis laupäeval oma finaalini. Missikandidaatidel on selja taga kolm kuud intensiivset missikooli, mis hõlmas ligi kahekümne ettevõtte külastust. Laupäeval täitis aga Sadolin spordihoonet glamuur ja sära ning õhtu lõpuks selgus tänavune Miss Raplamaa.

Talendivoorus said neiud võimaluse tutvustada ennast ja oma andeid. Pidulikus voorus vastasid nad žüriiliikmete küsimustele. Ei puudunud ka kaunis moelooming. Tänavu demonstreerisid missikandidaadid Kuresaar Design kleite, Hanna Korsari pulmakollektsiooni ning Marc&Andre bikiine.

Kuniks žürii oma otsust langetama läks vastutas meelelahutuse eest ansambel Shanon. Õhtu lõpuks kuulutati välja hulganisti eritiitleid ning auhindu. Mõistagi jäeti kõige magusamad tiitlid viimasteks. Žürii otsuse kuulutas välja selle esimees Väino Sassi.

Miss Raplamaa 2018: Anni Velks

I printsess: Alondra Saar

II printsess: Katrin Sillavere

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare