spot_img
-1.2 C
Rapla
Reede, 31 märts 2023
RSLauamängude mitmevõistluse võitis Valter Viisut

Lauamängude mitmevõistluse võitis Valter Viisut

Liia Tartov

Eesti meistrivõistlustel ja Rapla maakonna meistrivõistlustel oli 50 osalejat, sealhulgas 18 last, kes olid nooremad kui 16-aastased.
Teist aastat võistles lauamängude paremik aprillikuus Kaereperes. Raplamaa mängijad võisid rõõmustada. Eesti selle aasta meistriks tuli Valter Viisut Raplamaalt, kogudes 40,5 punkti 56 võimalikust. Teise koha sai Andres Kuusk Saaremaalt 37 punktiga ning kolmas oli Tarmo Lukk Raplast 34,5 punktiga. Kokku mängis 22 meest (Raplamaalt kuus).
Naisi mängis 10 (Raplamaalt neli). Võitjaks tuli Tiia Müürisepp Saaremaalt (naised mängisid 6 vooru) 33 punktiga. Teise koha sai Ülle Laasner 31,5 punktiga. Ülle ongi selle võistluse meie maakonda tooja ja korraldaja. Kolmanda koha sai Karin Lähker Harjumaalt 27,5 punktiga.
Noormehi vanuses kuni 16 oli 11 – 1. Markus Hansson (43,5 p, Pärnu), 2. Shrek Tankler (30,5 p, Järvamaa), Rasmus Pärn (27 p, Pärnumaa). Raplamaa meistriks tuli Karl Erik Olde Kohilast 23 punktiga. Artur Skaškov (samuti Kohila) kogus Oldest pool punkti vähem ehk 22,5 punkti. Kolmanda koha sai Han Oscar Sündema Raplast 19 punktiga.
Kuni 16-aastate neidude seas oli kõigile võitmatu Ragne Gromov Pärnust. Teine ja kolmas koht läksid Järvamaale ning need said Grete Grünmann ja Marta Laas. Rapla maakonna kolm paremat olid RVG tüdrukud Kertu Viltok, Mia Liis Lindal ja Sille Sillamaa.
Medaleid jagus veel veteranide klasside parematele nii Eesti kui ka Raplamaa arvestuses. Meie RSVK medalid said Jaan Sulg, Ivar Sirp, Heiki Sassian, Enn Viitkar, Talvi Ainsar, Margit Brokko ja juba eespool nimetatud paremad seeniorid.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused