9.1 C
Rapla
Laupäev, 25 sept. 2021

Rapla Konsumis jagati tasuta toidukaupu

Stina Andok / foto: Siim Solman.

Mis ühele õnnetus on teisele õnnistus. Rapla Konsumi töötajad avastasid hommikul, et üks suur külmik ei tööta ning kuna sügavkülmutatud toidukaubad olid juba sulama hakanud, otsustati kaubad inimestele tasuta välja jagada.

„Saime külmiku uuesti tööle, aga kuna kaubad olid juba sulama hakanud, siis neid uuesti külmutama ei hakanud, ei tahtnud tarbijat petta,” põhjendab otsust kaup tasuta laiali jagada Rapla Tarbijate Ühistu haldusametnik. Umbes kella kaheteistkümne ajal päeval pandi sildid välja, et kaupa võib tasuta võtta. Kuigi inimesed olid üllatunud, läksid külmad tooted nagu soojad saiad ning letid tühjenesid kiiresti. Need õnnelikud, kes sattusid sel hetkel poes olema, said tõenäoliselt rohkem kui oleks osanud oodata.

Hea mäluga inimesed mäletavad, et Rapla Konsumi ajaloo jooksul on tasuta jäätist jagatud varemgi. Rapla Tarbijate Ühistu juhatuse esimees Väino Sassi meenutuste kohaselt on selliseid kordi olnud varasemalt kaks: „Nagu öeldakse, kaks ilma kolmandata ei jää.” Millises ulatuses kahju tänasest külmikurikkest kauplusele jäi, seda osatakse öelda pärast inventuuri.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,159JälgijatFollow

Viimased uudised