24.7 C
Rapla
Laupäev, 2 juuli 2022
spot_imgspot_img

Rapla valla aasta ema on Ly Vaikmets-Vain

Katri Reinsalu / foto: Siim Solman.

Läheneva emadepäeva puhul jagavad vallad välja aasta ema tiitleid. Reedel otsustas Rapla valla esindus enda väljavalitule külla sõita, et õnnitlused isiklikult üle anda. Tänavune Rapla valla aasta ema on Ly Vaikmets-Vain, keda sõitsid õnnitlema vallavanem Piret Minn, avalike suhete spetsialist Katrin Kruusimägi ja sotsiaalnõunik Maiu Kalmus.
Oma igapäevase leiva teenib Ly Kabala lasteaed-põhikoolis lasteaiaõpetajana. Koos abikaasa Tarmoga kasvatab Ly oma peres nelja last. Pere elukohaks on juba viimased 13 aastat olnud Tarmo vanaisa talu rahulikus Keo külas. Naine ütles, et naudib looduse rahulikke rütme ja sealset energiat.
Põhitöö kõrval huvitavad pereema aga kõikvõimalikud muud loomingulised tegevused. Ta tantsib Raikküla naisrühmas, laulab Maarja kooris ja armastab erinevat käsitööd. Mõned aastad tagasi avastas ta enda jaoks maalimise ning on jõudnud juba mõned näitusedki korraldada. Isa eeskujul võib teda aga tihtipeale ka talumaja köögist leida. Ta naudib nii küpsetamist kui ka soolaste toitude valmistamist ning tegeleb vaikselt ka toitlustamisega. Ly tõdes, et hindab vaheldust ning on tõesti oma elu jooksul väga paljusid erinevaid tegevusi läbi proovida jõudnud.

spot_img
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised