1.1 C
Rapla
Pühapäev, 25 veebr. 2024
RSFOTOD: Kohila gümnaasiumi juurdeehitus sai nurgakivi

FOTOD: Kohila gümnaasiumi juurdeehitus sai nurgakivi

Helerin Väronen / fotod: Siim Solman.

Täna, 16. mai hommikul oli Kohila gümnaasiumi jaoks ajalooline hetk. Direktor Neeme Lumi, vallavanem Heiki Hepner, volikogu esimees Jüri Vallsalu, haridus- ja teadusminister Mailis Reps, ehitajate esindaja Kristjan Pever, Rahandusministeeriumi Raplamaa talituse juht Andrus Saare ning mitmed teised kooli- ja hariduselu jaoks olulised inimesed olid kohale tulnud selleks, et Kohila gümnaasiumi juurdeehitusele nurgakivi panna.

Juurdeehituse valmimine on olnud Neeme Lumi unistus kõik need kolm aastat, mis ta on olnud kooli direktor, ja ta oli südamest tänulik, et koostöös vallaga hakkab tema unistus täituma. Hepneri sõnul on hea kool selline maamärk, mis teeb valla paremaks, ja haridusminister looda näha seda, et tulevikus just siia piirkonda tekiks hariduskeskus, mis koondaks enda alla koostööd tegema nii Rapla riigigümnaasiumi kui maakonna teised gümnaasiumid.

Nurgakivisse pandi tulevaste põlvede jaoks tänane Raplamaa Sõnumite number, milles ilmus Lumi artikkel koolist, Kohila Valla Teataja, mälupulgad kooli puudutava infoga, kooli asendiplaan ja raha.

 

« kohta 7 »
Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused