8.8 C
Rapla
Reede, 20 mai 2022

Alar Mutlist sai Vabaerakonna uus tegevjuht

 Raplamaa Sõnumid.

Vabaerakonna juhatus kinnitas esimehe Andres Herkeli ettepanekul erakonna uueks tegevjuhiks Alar Mutli. Mutli on öelnud, et praegu peab ta oma kõige tähtsamaks ülesandeks sisemise terviklikkuse taastamist erakonnas.

 „Kui me soovime ka edaspidi Eesti poliitilist maastikku mitmekesistada ja olla Riigikogu erakondade nimekirjas, tuleb meil kiiresti üles leida see sisemine ühtsus, mis oli Vabaerakonnal mõned aastad tagasi,“ ütles Mutli tegevjuhiks nimetamise järel. Ta tõi välja, et fraktsioon, juhatus ning piirkonnad on süsteemi olulised osad, mis moodustavad terviku. „Kui üks kolmest mõraneb, lakkab töötamast kogu süsteem,“ peab Mutli sisemise ühtsuse ja juhtimisstruktuuri korrektsust oluliseks. Alar Mutil on olnud Vabaerakonna liige selle loomisest saadik. Ta on olnud Rapla vallavanem ja kauaaegne vallavolikogu liige. Juhib praegu eelmistel kohalikel valimistel Rapla vallas enim hääli kogunud saadikuteühendust “Rapla vallakodanike Liit”. 2015. aastal sai Alar Mutli Riigikogu valimistel kandideerides 995 valija toetuse.  Tegevjuht nimetati ametisse juhatuse poolt, kuhu kuuluvad Monika Haukanõmm, Kaul Nurm, Jaanus Ojangu, Jüri Adams, Vahur Kollom, Ain Ostra, Lii Ramjalg, Enn Meri, Elo Lutsepp ning Vello Väinsalu. Vabaerakonna senine tegevjuht Märt Meesak on ametis 31. maini.

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised