spot_img
2.2 C
Rapla
Teisipäev, 21 märts 2023
RSKivi-Vigala põhikoolis ei ole sel aastal esimest klassi

Kivi-Vigala põhikoolis ei ole sel aastal esimest klassi

Helerin Väronen / illustreeriv foto: Siim Solman.

Sel aastal tuleb kooliaasta avaaktus 3. septembril Kivi-Vigala põhikoolis natukene teistmoodi, kuna esimesse klassi minejaid seekord ei ole. Ilmselt on tähelepanu keskpunktis hoopis 7 põhikooli lõpetajat.
Selline olukord juhtub Kivi-Vigalas esimest korda. Kevadel küll üks laps lõpetas lasteaia, kuid tema pere kolis ära ja mujalt ei olnud samuti uusi koolitulijaid. Kooli direktor Kristine Niit sõnas, et järgmisel aastal on taas esimesse klassi minejaid, sest lasteaia lõpetab siis kaks last.
Kivi-Vigala kool on väike, õpilasi on 30. Esimese klassi puudumine õppetöös tunda ei anna, kuna enamasti tegutsetakse liitklassides. Niit lisas, et kuigi kuklas on ikka küsimus, mis koolist tulevikus edasi saab, ei lase nad end sellest häirida ja tegutsevad ikka jätkuvalt edasi.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused