9.9 C
Rapla
Neljapäev, 28 märts 2024
RSKorvpallipäeva väisas ligikaudu sada külalist

Korvpallipäeva väisas ligikaudu sada külalist

Siim Jõgis / foto: Siim Solman.

Juba kolmandat korda kutsus Rapla korvpallikool kõik huvilised korvpallipäevale. See nüüdseks traditsiooniks kujunenud sündmus toimub igal aastal enne suure hooaja algust. Tänavu oli see laupäeval, 1. septembril Sadolini spordihoones.
Kuigi kohal olid nii klubi ametnikud kui ka Avis Utilitas Rapla ja Payless Rapla mängijad, räägiti ametlikku juttu vähe. Pigem oli see võimalus vabas õhkkonnas aktiivselt aega veeta. Rapla korvpallikooli turundusjuht Merilin Reino ütles, et statistikat küll ei arvestatud, kuid silma järgi võttis üritusest osa ligikaudu sada külalist. Nende seas olid nii korvpallikooli õpilased, lapsevanemad, fännid kui ka Avis Utilitas Rapla personal ja mängijad.
Päeva täitsid võistlus- ja meelelahutusmängud. Näiteks oli kõigil täiskasvanutel võimalik võita Nolan Cressleri eelmise hooaja mängusärk. Selleks tuli teha maksimaalselt hea tulemus viskemängus. Väljakul asus viis viskepunkti, millest sooritatud täpsed visked andsid kindla arvu punkte. Aega visete sooritamiseks oli 75 sekundit. Kõige edukamalt läbis selle kadalipu ning võitis Cressleri särgi Hainar Vendt. Sama võistluse lastele võitis Joonas Kruusimägi ning teenis sellega sinimustvalge korvpalli.
Päeva meeleolust kantuna osalesid võistlusel ka Avis Utilitas Rapla peatreener Aivar Kuusmaa ja mängija Sven Kaldre. Nende tulemused küll esikohani ei küündinud. Viskevõistluse “Meeskond, naiskond, treenerid vs õpilased, lapsevanemad, fännid” võitis Hendrik Niklus.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare