17.7 C
Rapla
Esmaspäev, 17 juuni 2024
RSPiilupardi Mängutoas oli selle aasta esimene koolitus

Piilupardi Mängutoas oli selle aasta esimene koolitus

Helerin Väronen / foto: Helerin Väronen.

Kuigi Piilupardi Mängutoa ümberehitus on veel pooleli, on töödega jõutud niikaugele, et sai läbi viia esimese koolituse. See oli lapsevanematele, õpetajatele ja teistele lastega tegelevatele inimestele suunatud koolitus “ATH laps kodus, koolis ja lasteaias”.
Tegemist oli Rapla ATH tugigrupi uue hooaja avaüritusega ja sel puhul oli kõnelema tulnud Eesti Lastefondi esinaine Sirje Grossmann-Loot.
Piilupardi Mängutoa juhataja Jane Schelejev sõnas, et mängutoa ametlik avamine tuleb 21. septembril. Tegemist on kutsetega üritusega. Õhtul on ka maja õnnistamine ja tänujumalateenistus. 22. septembril on aga avatud uste päev kõigile. Schelejev loodab maja kasutusloa kätte saada oktoobrikuu jooksul, et siis maja päriselt rahvale avada.
Praeguse seisuga on suuremad tööd tehtud ja jäänud on siseviimistlus. Palju tööd on Schelejev ise ära teinud, kuid abiks on käinud ka mitmed vabatahtlikud. Tegemist siiski veel jagub, nii et teotahtelised lapsed, noored ja täiskasvanud on kõik oodatud oma panust andma Piilupardi Mängutoa valmimisse.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare