spot_img
-0.6 C
Rapla
Neljapäev, 2 veebr. 2023
spot_imgspot_img
spot_img
RSRaplas toimus huvimess

Raplas toimus huvimess

Täna, 29. septembril kogunesid Rapla kultuurikeskusesse ettevõtjad ja muidu aktiivsed inimesed, kes pakuvad Rapla vallas vaba aja veetmise võimalusi.

 

Oma tegemisi olid tutvustamas näiteks Rapla Elujõukeskus, Rapla Tantsustuudio, LaCopita veini- ja õlletuba, Rapla valla Noorte Tugila, Joogabaas ja Beebibaas, Rapla Hokiklubi, Raplamaa Rattaklubi KoMo, Inga Sule, ODE Disain jpt. Huvitavat avastamist jagus nii väikestele kui suurtele ning paljugi sai koha peal kohe ka järele proovida.

 

Erinevate hobitegevustega tutvumisele lisaks sai nautida etteasteid, maitsta küpsetisi ja osaleda loosis. Kuigi külastajaid liikus kultuurikeskuses üpriski vähe, andis üritus võimaluse kohalikel teenusepakkujatel end nähtavaks ja kättesaadavaks teha.

 

 

 

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused