22.2 C
Rapla
Laupäev, 18 mai 2024
RSFOTOD: Varbola linnuse all oli suur kiirabiõppus

FOTOD: Varbola linnuse all oli suur kiirabiõppus

Mari Tammar

3. oktoobril toimus Rapla maakonnas Varbola linnuse all suur õppus, mille korraldas Põhja-Eesti regionaalhaigla kiirabikeskus koostöös Raplamaa päästekomandoga.
Esimene osa õppusest oli õnnetuse simulatsioon. Mängiti läbi avarii, milles osales 3 autot ja oli ühtekokku 12 kannatanut. Sündmusele sõitsid kohale 4 kiirabibrigaadi, 2 päästeameti autot ning politsei, kes asusid kannatanuid abistama. Õppuse eesmärk oli harjutada koostööd päästjate, politsei ja kiirabi töötajate vahel, et tegevus sündmuskohal oleks hästi organiseeritud ja kriisiolukorras saaksid kannatanud võimalikult kiiresti abi.
Lisaks avariile toimusid õppuse raames kiirabibrigaadidele üksikud simulatsioonid, kus nad pidid abistama näiteks Kuusiku lennuväljal ebaõnnestunult maandunud langevarjurit vms õnnetustes kannatanuid. Kokku on õppustesse kaasatud ligi 60 inimest.

« kohta 2 »
Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare