7.2 C
Rapla
Pühapäev, 25 sept. 2022
spot_imgspot_img

FOTOD: Suureskooriline showmäng Sadolin Spordihoones

Eile toimus Raplas Sadolin Spordihoones show hõnguline mäng, kus ühel pool Avis Utilitas Rapla, kellele astusid vastu meediapersooni Lavar Balli poolt värskelt loodud JBA liiga mängijatest kokkupandud meeskond, kus põhitegijateks Balli enda pojad – 19aastane LiAngelo ja 17aastane LaMelo.

Kiires ja suureskoorilises jookse-sööda-viska mängust väljusid võitjatena külalised Usa-st. Mängu lõppes seisuga 135:123. Kusjuures Rapla andis pigem mänguaega noortele ja põhimehed suuri mänguminuteid ei kogunud.

Rapla poolt säras Rain Veideman, kelle arvele kogunes ausa 38 punkti. JBA meesest olid parimad Lamelo Ball (38p) ja LiAngelo Ball lisas omaltpoolt 33 punkti.

Vaata fotosid SIIT.

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised