14.9 C
Rapla
Neljapäev, 20 juuni 2024
RSInglipuu kingisooviprojektis ootavad pooled Raplamaa laste jõuluunistused veel täitmist

Inglipuu kingisooviprojektis ootavad pooled Raplamaa laste jõuluunistused veel täitmist

Helerin Väronen

Kuni 11. detsembrini on Maxima kauplustes inglipuud, millele riputatud majanduslikes raskustes perede laste kingisoove saavad heategijad täita. Kaheksandat korda toimuval heategevuskampaanial koguti Eestis inglipuudele 1330 lapse soovi 44-s Maxima kaupluses. Raplamaa 40 jõulusoovist on pool juba täidetud. Tänase seisuga on veel täitmata unistused ootamas oma heategijaid Märjamaa Maximas – 19 soovi, ja Rapla Maximas 1 soov. Selleks, et leida lapsed, kes kinki vajavad, tehakse koostööd kohalike sotsiaaltöötajatega.
Selleks, et olla mõne lapse jõuluingliks, tuleb valida inglipuult lapse soov ja tuua kingitus pakkimata kujul Maxima infoletti või kassasse. Kingitusi oodatakse samasse kauplusessse, kust soov võetud sai. Kingitusi oodatakse kuni 11. detsembrini. Kui mõni soov endale inglit ei leia, see soov siiski täitmata ei jää ja selle täidab Maxima Eesti.
Kingituste pakkimise eest hoolitseb kaubanduskett ise ja lasteni aitab pakid toimetada piirkonna sotsiaaltöötaja. Heategevusprojekti eesmärk on tuua jõulurõõmu ka neisse peredesse, kuhu jõuluvana muidu ei jõua.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare