21.7 C
Rapla
Laupäev, 2 juuli 2022
spot_imgspot_img

Eidapere rahvas saatis Pärnu poole teele viimase rongi

Laupäeval, 8. detsembril oli viimast päeva liinil Tallinn – Pärnu rong. Selle puhul kogunes Eidapere rahvas kohalikku raudteejaama, et viimane rong teele saata. Väljas oli kaks soojakraadi ning sadas vihma kuid vaatamata sellele oli kohal julgelt üle viiekümne inimese. Perrooni külge riputati leinalinte, hõigati loosungeid ning süüdati leinaküünlad. Viimane rong Tallinna suunas väljus Eidapere jaamast 8. detsembril kell 18:46 ning Pärnu suunas kell 19:23. Alates pühapäevast, 9. detsembrist asendatakse rongiliinid bussiliinidega. Vastava otsuse Tallinna ja Pärnu vahelise rongiliikluse lõpetamise kohta võttis valitsus vastu 2017. aasta suvel. Toona põhjendati otsust taristu kehva tehnilise seisukorraga.
spot_img

4 KOMMENTAARID

4 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised