24.7 C
Rapla
Esmaspäev, 22 juuli 2024
RSSadolini spordihoones peeti kaks päeva tuliseid laskmisvõistlusi

Sadolini spordihoones peeti kaks päeva tuliseid laskmisvõistlusi

Siim Jõgis

Möödunud nädalavahetusel, 8. ja 9. detsembril vallutasid Sadolini spordihoone Eesti parimad laskurid ning pühapäeval pakkusid neile konkurentsi ka soomlased.

Laupäeval, 8. detsembril peeti Raplas Eesti karikavõistlused ja võistkondlikud meistrivõistlused. Päev hiljem selgitati parimad Raplamaa auhinnavõistlustel, mis kannavad ka Tiit Metsa mälestusvõistluste nime. Samuti peeti pühapäeval Eesti – Soome maavõistlus. Esimesel päeval oli võistlustules üle 150 ning teisel päeval ligikaudu sada võistlejat.

Kokku oli Sadolini spordihoonesse üles seatud viiskümmend rada. Esimesel päeval lasti neljas ja teisel päeval kahes vahetuses. Häid tulemusi näitasid ka kohalikud Kaiu laskurklubi esindajad. Eesti karikavõistlustel jõudsid medalikohtadele Lauri Erm ja Indrek Tombak. Võistkondlike Eesti meistrivõistluste arvestuses kahjuks Kaiu laskurklubi esindajad esikolmikusse ei mahtunud.
Meeste õhupüstoli võistkondlikel meistrivõistlustel saavutas Kaiu LK esindus (Marek Multram, Tõnis Otstavel ja Aivo Meesak) üheteistkümnenda koha. Naiste konkurentsis saavutas Kaiu LK (Triin Tähtla, Kristel Kaasiku, Teele Smirnov) viienda koha. Meeste seas saavutas esikoha Elva LSK ning naistest Narva LSK. Pühapäeval, 9. detsembril toimunud Eesti – Soome maavõistluses jäid seekord peale põhjanaabrid.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare