21.7 C
Rapla
Esmaspäev, 4 juuli 2022
spot_imgspot_img

Kontsert, mis tõi jõulurõõmu südamesse

Neljapäeval, 20. detsembril Hageri kirikus toimunud jõuluaja kontsert-teenistus erines tavapärasest selle poolest, et esines Politsei- ja Piirivalveameti bigbänd koos külalisdirigendi ja -solistidega.
Jutlustas Lääne prefektuuri kaplan Tuuli Raamat, kes keskendus jõulurõõmu leidmisele. Kuigi nii mõnigi ütleks, et mis jõulurõõmust me räägime, kui maailmas on nii palju kurjust ja halba, sõnas Raamat, et jõulurõõm sünnib igaühe südames, kui osata olla tänulik selle eest, mis on hea ja ilus. “Vaadake enda hinge sisse ja olge ise kellegi jõuluime,” sõnas Raamat.
Kontserdi jaoks oli bigbändil kaasas külalisdirigent Hando Põldmäe ja külalissolistid Tiina Adamson ja Kristi Raias. Kontserdi kava kokku pannes oli Raamatu soov, et esitamisele tulevad laulud oleksid särtsakad, kosutavad ja paneks hinge helisema. Ja seda kontsert ka pakkus. Esitamisele tulid näiteks Raimond Valgre “Snowflakes”, Uno Loobi “Kamina ees”, Ella Fitzgeraldi “Hallelujah I Love Him So” ja Gunnar Grapsi “Valgus”.

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised