spot_img
6.1 C
Rapla
Neljapäev, 23 märts 2023
RSVIDEO: Märjamaal avas uksed Coop Konsum Ehituskeskus

VIDEO: Märjamaal avas uksed Coop Konsum Ehituskeskus

 

Reedel, 4. jaanuaril tegi Märjamaal uksed lahti uus toidu- ja ehitustarvetepood Coop Konsum Ehituskeskus. Õige ongi öelda, et tegi uksed lahti, sest esialgu veel avamispidustusi ei toimunud. Uues kaupluses on pinda ligikaudu 1200 ruutmeetrit, millest toiduosakonna all on 780 ruutmeetrit ning ülejäänu moodustavad ehituskaubad.

Uus kauplus avati veidi kiirustades ning seda tunnistas ka Väino Sassi Rapla Tarbijate Ühistust. “Süda on küll rahul, aga on veel töid millega tuleb tegeleda ja projekte, mida on vaja kooskõlastada. Kõik need on ületatavad. Tahtsime kaupluse kiiresti lahti teha, et vähendada kahjusid. Iga viivitatud päev tähendab meie jaoks majanduslikku kahju,” sõnas Sassi.

Ehitustööd uue kaupluse juures said alguse 2018. aasta suvel. Esialgsete plaanide kohaselt pidid need lõppema 14. detsembril, et saaks kaupluse enne jõulupühasid avada. Seda eesmärki siiski ei täidetud. Küll aga oli kindel eesmärk ühendada toidu- ja ehituskauplus. “Samamoodi on meil Raplas Jaama Konsumis ja see formaat on ennast õigustanud,” sõnas Sassi.

Märjamaa Coop Konsum Ehituskeskuses on kokku 23 töötajat ning kauplus on avatud kella kaheksast hommikul kella kümneni õhtul.

 

2 KOMMENTAARID

2 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused