3.8 C
Rapla
Esmaspäev, 3 okt. 2022
spot_imgspot_img

Triin Tähtla nimetati PPA parimaks sportlaseks

 

Neljapäeva, 24. jaanuari õhtul kuulutati Haapsalu kultuurimajas välja Politsei- ja piirivalveameti (PPA) möödunud aasta parimad sportlased. Parima sportlase tiitli said Rapla politseijaoskonna uurija Triin Tähtla ja Põhja prefektuuri välijuht Marek Vähi. Kõige sportlikuma prefektuuri tiitli pälvis Lääne prefektuur, mille alla kuulub ka Rapla politseijaoskond.

Rapla politseijaoskonna uurija Triin Tähtla noppis möödunud aastal võidukarikaid erinevatel spordialadel. Möödunud aastast on Tähtlal ette näidata esikoht Eesti meistrivõistlustel naiskondlikus arvestuses spordipüstolist laskmises, teine koht naiskondlikult politsei laskmise meistrivõistlustelt, esikoht politsei orienteerumise meistrivõistlustelt, teine koht politsei kergejõustiku meistrivõistluste 100 meetri jooksus ning kolmas koht kettaheites, kuulitõukes ja teatejooksus.

Möödunud aasta kõige sportlikuma prefektuuri tiitli pälvis teist aastat järjest Lääne prefektuur. Prefekt Kaido Kõplas rääkis, kui tähtis on juhtide toetus inimeste ja meeskondade spordiharrastustele. “Oluline on, et juhid liikumist ja trennitegemist igati soodustaksid ja toetaksid. Sportiv inimene on tervem nii kehalt kui vaimult ja sellest võidab kogu organisatsioon,” ütles Kõplas.

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised