12.7 C
Rapla
Teisipäev, 26 sept. 2023
RSRapla vallavolikogu määras vallavanema asendajaks Meelis Mägi

Rapla vallavolikogu määras vallavanema asendajaks Meelis Mägi

Mari Tammar

Rapla vallavolikogu 31. jaanuari istungil määrati ajutiselt vallavanema ametikohale senine abivallavanem Meelis Mägi. Mägi saab vallavanema ametikohuseid täita seadusest lähtuvalt kuni kaks kuud. Selle aja jooksul peaks vallavolikogu valima uue vallavanema.
Vallavanema valimised käivad tavapärase statuudi alusel samamoodi nagu pärast KOVi valimisi. Koalitsioonipartnerid peavad võimalike kandidaatide osas läbirääkimisi ja kui kokkulepped on saavutatud, tullakse selle nime ja ettepanekuga volikogu ette, kelle ülesanne on vallavanem valida.
Koalitsiooni liige Tarmo Lukk ütles, et konkreetsetest nimedest on veel vara rääkida, aga ka nende huvi on, et vallavanem saaks valitud võimalikult kiiresti ja mingisugust venitamisplaani ei ole. Seda aga, kas uus vallavanem valitakse juba järgmisel vallavolikogu koosolekul 28. veebruaril, veel ei tea, sest läbirääkimised alles käivad.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused