15.5 C
Rapla
Reede, 12 aug. 2022
spot_imgspot_img

VIDEO: Liiklusõnnetus Kehtna vallas, Valtu-Nurmes

Täna hommikul enne kella 8 sai häirekeskus teate Kehtna vallas, Valtu-Nurme lähistel juhtunud liiklusõnnetusest, kus olid kokku põrganud sõiduautod Volkswagen ja Škoda. Liiklusõnnetus sulges trassil ühe sõidusuuna, mistõttu oli politsei sündmuspaigal liiklust reguleerimas. Avariis sai üks naine viga, tema viidi tervisekontrolliks haiglasse. Õnnetuse täpsemad põhjused on selgitamisel.
Politsei välijuht ütles, et tee nii avariipaigal, aga ka mujal suurematel trassidel on praegu väga libe, mistõttu palub ta liiklejatel olla tähelepanelik ning liikuda pigem aeglasemalt ning järske manöövreid vältides. Niisamuti palub ta juhtidel hoida praegustes oludes liikudes piisavat pikivahet vältimaks tagant otsasõite.

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised