spot_img
-3.4 C
Rapla
Reede, 3 veebr. 2023
spot_imgspot_img
spot_img
RSMerle Beljäevi savist lammaste näitus Kehtna raamatukogus

Merle Beljäevi savist lammaste näitus Kehtna raamatukogus

Reedel avati Kehta raamatukogus hobikeraamiku Merle Beljäevi savist lammaste näitus. Lammaste valmistamisega hakkas Merle tegelema viis aastat tagasi, kui tema koduküla Mõnuste loomaks valiti lammas ja oli vaja hakkata tegema vastavaid meeneid. Alguses valmistas Merle lammastega purke, siis nagisid ja mida aeg edasi, seda erinevamaid toodetele tema lambad jõudnud on. Päris lambaid Merlel pole ja ta leiab, et keraamilised on selles suhtes ka paremad, et nad on igavikulised, ei vaja süüa ega toitu. Keraamilisi lambaid saab Kehtna raamatukogus imetleda järgmised kuu aega.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused