spot_img
-0.6 C
Rapla
Neljapäev, 2 veebr. 2023
spot_imgspot_img
spot_img
RSEesti parim piimakarjakasvataja on Siim Riisenberg Kehtnast

Eesti parim piimakarjakasvataja on Siim Riisenberg Kehtnast

20. veebruaril toimus maaeluministeeriumis Eesti Vabariigi aastapäevale pühendatud aktus, kus kuulutati välja ka 2018. aasta parim piimakarja- ja lihaveisekarjakasvataja.
Aunimetuse parim piimakarjakasvataja 2018 sai Siim Riisenberg Kehtna Mõisa osaühingust. Tunnustuse andsid üle maaeluminister Tarmo Tamm ja Maaelu Edendamise Sihtasutuse juhatuse esimees Raul Rosenberg.
„Aunimetus tuli üllatusena. Olen üliuhke selle moodsa aunimetuse üle. Soovin südamest antud tunnustust jagada kõigi Kehtna Mõisa OÜ, Kehtna Lihatööstus OÜ ja terve Kehtna rahvaga,” ütles Riisenberg. Küsimusele, mis võis sellise tunnustuse tuua, vastas Riisenberg lühidalt: „Usun, et ainult lehmal ei pea hea olema. Hea peab olema ka töötajal ja tervel kogukonnal.”
Raplamaal asuva Kehtna Mõisa OÜ piimakarjas on aastalehmi 591 ja keskmine piimatoodang on ühe lehma kohta aastas 10 502 kg. Siim Riisenberg on Kehtna Mõisas tegutsenud juba ligi 17 aastat, viimased kaks aastat on ta täitnud tegevjuhi ülesandeid. 2018. aastal valmis Kehtna Mõisa OÜ-l uus farmikompleks.

1 kommentaar

1 Kommentaar
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused