16.1 C
Rapla
Esmaspäev, 22 juuli 2024
RSVeelkord bussipeatuste juures olevatest sõidugraafikutest

Veelkord bussipeatuste juures olevatest sõidugraafikutest

Siim Jõgis

Eelmise nädala Raplamaa Sõnumites ilmus uudis “Sõidugraafikute info on bussipeatuses kohati puudulik”. Nagu kiiresti selgus, oli see tegelikult veel puudulikum, kui esmapilgul paistis.

Rapla kesklinna peatuses oli veel kolmapäeva, 20. veebruari hommikul üleval graafik, mis vastas tõele vaid osaliselt. Segadust lisas seegi, et Rapla linna peatustes olid kohati üleval õiged ning kohati aegunud graafikud. Näiteks oli vanade aegadega graafik üleval Välja peatuses, samas kui raudteejaama peatuses oli üleval õige graafik.

Kui lugejad sellest kolmapäeva hommikul märku andsid, võtsime ühendust Hansa Bussiliinide Rapla osakonnaga. Nagu selgus, olid meie lugejad juba ka ise nendega ühendust võtnud ning Hansa Bussiliinides oldi probleemist teadlikud. Sealt saime telefoni teel lubaduse, et sama päeva jooksul paigaldatakse õiged graafikud. Üks helistaja, Märt, ütles et kui nüüd ka õigeid graafikuid üles ei panda, siis on ta valmis bussifirma vastu kohtusse pöörduma.

Jälgisime päeva jooksul Rapla kesklinna peatust ning peale lõunat pandigi õiged graafikud üles. Samamoodi on nüüd ka Välja peatuses üleval õiged bussiajad. Raplamaa Sõnumite toimetusse helistanud Märt tõi õigesti välja, et isegi kui internetis (www.peatus.ee) on õiged ajad üleval, ei vabanda see eksitavat infot peatustes. Kõigil inimestel ei ole taskus nutitelefoni, millest kahtluse korral aegu üle kontrollida.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare