7.6 C
Rapla
Teisipäev, 28 sept. 2021

Volikogu valis uueks Rapla vallavanemaks Meelis Mägi

 

Uueks Rapla vallavanemaks sai senine vallavanema kohusetäitja Meelis Mägi. Vastava otsuse langetas Rapla vallavolikogu neljapäeva, 28. veebruari õhtul toimunud istungil. Kahekümne seitsmest volikogu liikmest oli kohal kakskümmend kaks. Mägi valiti vallavanemaks kahekümne poolthäälega. Kaks valimiskasti lastud sedelit olid kehtetud.

Meelis Mägi oli ainuke vallavanemakandidaat kelle kandidatuur sellele ametikohale tõstatati. Ta kuulub Vabaerakonda, kuid ütles, et on erakonna passiivne liige.

2016. aasta lõpus asus Meelis Mägi tööle Rapla vallavalitsuses abivallavanemana. Tema ülesanne oli hoida silm peal valla majandusasjadel ning korraldada ehitus- ja planeerimis-, heakorra- ja keskkonnaalaste ning maakorralduslike küsimuste lahendamist.

“Soovin teha kõigiga koostööd ja ikka Rapla valla heaks,” sõnas ta lühidalt peale valituks osutumist. Ühtlasi kinnitas volikogu 28. veebruari istungil vallavanema palgaks 2700 eurot kuus. Võrreldes eelmise vallavanemaga jäi töötasu samale tasemele.

4 KOMMENTAARID

4 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,159JälgijatFollow

Viimased uudised