16.1 C
Rapla
Teisipäev, 23 juuli 2024
RSVIDEO: Coopi autoloos tõi lühikese aja jooksul Kohilasse teise auto

VIDEO: Coopi autoloos tõi lühikese aja jooksul Kohilasse teise auto

Siim Jõgis

Coopi autoloosis naeratas õnn taas Kohila piirkonnale. Seekord võitis uhiuue Volkswagen Passati Kohila elanik Kaie Aru. Eelmise aasta oktoobris võitis loosimise Aespa elanik Galina Tsapenko.

“Suur Säästukaardi autoloos” on Coopi kampaania, kus loositakse iga kuu ühele kliendile sõiduauto Volkswagen Passat. Loosimine on üle-eestiline ning arvesse lähevad kõik kliendid, kes on Coopi kauplustest või e-poest ühe kuu jooksul ostnud kokku vähemalt 50 euro eest. Lisatingimus on muidugi see, et ostude sooritamisel tuleb kasutada Coopi kliendikaarti. Autoloosis osalemine on kliendi jaoks automaatne.
Seekord auto võitnud Kaie Aru ütles, et võidust teatanud telefonikõne tuli loomulikult suure üllatusena. “Tegin õues aiatöid ja lõikasin õunapuuoksi, kui mulle helistati. Alguses ei uskunud ja pidin internetist järele kontrollima. Lõpuks läks uskumisega ikka mitu päeva aega,” rääkis Aru. Aga nüüd sai ta auto kätte ning võis neljapäeval sellega Kohila Konsumi eest oma koju sõita. Tal on juhiluba olemas ning Kohila tänavatel võib seda autot edaspidigi märgata.
Coopi kommunikatsioonijuht Martin Miido ütles, et loositakse iga kuu ning see püütakse alati kuu alguses ära teha. Ette on tulnud ka selliseid olukordi, kus võitjal endal juhiluba ei ole ning siis saab ta auto edasi anda mõnele lähedasele. Aga kuidas juhtus nii, et lühikese aja jooksul loositi juba teine auto just Kohilasse? “Õnn on pime,” vastas Miido selle peale. Teine õnnelik koht Eestis on Abja-Paluoja, kuhu on samuti loositud kaks autot. Varasematel aastatel on Raplamaale veel võite tulnud – nii Raplasse kui ka Eidaperre.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare