2.2 C
Rapla
Reede, 23 veebr. 2024
RSROLis esindavad Kohilat Heiki Hepner ja Uku Torjus

ROLis esindavad Kohilat Heiki Hepner ja Uku Torjus

Vivika Veski

Kohila vallavolikogu määras Raplamaa Omavalitsuste Liitu ennast esindama ja juhatuses jätkama Heiki Hepneri ning Kohila vallavalitsust esindama vastvalitud uue vallavanema Uku Torjuse.

Muudatus võeti ette seoses Kohila senise vallavanema, Raplamaa Omavalitsuste Liidu (ROL) juhatuse esimehe ja vallavalitsuse esindaja Heiki Hepneri tööleasumisega Riigikokku. Samas taastas Hepner oma volitused Kohila vallavolikogu liikmena, mistõttu saab ta ROLis nüüd esindada Kohila volikogu valitsuse asemel ja jätkata ka ROLi juhatuses. Hepneri asendajaks volikogu esindajana otsustati määrata senine esindaja, Kohila vallavolikogu esimees Jüri Vallsalu. Uku Torjuse asendaja ROLis on Kohila abivallavanem Argo Luik. Teisipäeval vastu võetud otsuse poolt olid 19 volikogu liiget, vastu üks. Seoses Hepneri tulekuga Kohila volikogusse lõppesid seal Meila Sermus-Blomqvisti volitused.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused