spot_img
5.5 C
Rapla
Reede, 24 märts 2023
RSRapla poisid võistlesid Pärnus Auto24 ringil

Rapla poisid võistlesid Pärnus Auto24 ringil

Vihur motosport

Möödunud nädalavahetusel, 18.-19. mail toimusid Pärnus auto24ringil Baltimaade meistrivõistlused motoring-rajasõidus, kus kõige võimsamas masinaklassis (Superbike) tegid debüütsõidu Ducati mootorratastel Sander Luisk ja Mihkel Osula.

Trennides ja kvalifikatsioonides näitasid mõlemad noormehed, et hoogu neil jagub ning tulenevalt kvalifikatsioonides välja sõidetud aegadest startis Sander Luisk viiendalt ja Mihkel Osula kuuendalt stardipositsioonilt. Stardist sai paremini minema Mihkel Osula, kes suutis kuni sõidu lõpuni püsida järel temast kvalifikatsioonis kiiremaid aegasid näidanud sõitjal ning lõpetas sõidu neljandal positsioonil, teenides seega arvestatavad punktid nii Eesti kui ka Balti meistrivõistluste arvestuses.
Sander Luisu start see-eest ei õnnestunud kõige paremini, mistõttu proovis Sander mitte-nii-head starti kompenseerida tugeva sõidu algusega. Paraku katsel mööduda mitmest konkurendist korraga toimus Sandri ja ühe kaasvõistleja vahel kontakt, mille tagajärjel kaldus Sandri masin murule ning ta kukkus. Kukkumise tagajärjel murdis Sander mitu käeluud (kämblaluud) ning edasi sõitmine oli seega välistatud.
Sandri ja Mihkli järgmine võistlus on juba 29.-30. juunil Pärnus auto24ringil ning seda Suure Võidusõidu raames, kus rajal on nii nelja- kui ka kaherattalised.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused